Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Aktuelt

Aksepter

Som et ledd i å heve kvaliteten i barnehagesektoren kan barnehageeier søke fylkesmannen om midler til barnehagebasert kompetanseutvikling.

Akasia Barnehage har fått midler til kompetanseheving fra Fylkesmannen (ReKomp Regional kompetanseutvikling). Dette er et samarbeid mellom universitet/høyskoler og barnehagene.Ordningen var ny i 2019 og vi har nå 6 barnehager med i prosjektet. Disse barnehagene har valgt å heve kompetansen sin innenfor området «Et inkluderende miljø for omsorg, lek, læring og danning med hovedvekt på livsmestring og helse».

Tre av barnehagene fikk midler i 2019 og har jobbet godt med prosjektet i samarbeid med sin veileder fra Høgskulen på Vestlandet. Samarbeidet består av veiledning til personalet, ulike kurs i den enkelt barnehage og felles fagdag med workshop på Høgskulen på Vestlandet.

På samordnet opptaksmøte for styrere i private barnehager i Bergen i februar fikk Akasia Barnehage anledning til å synliggjøre sitt arbeid og inspirere andre barnehager til å søke deltakelse i Rekomp for 2020. Akasia Skjold menighetsbarnehage og Akasia Landås menighetsbarnehage holdt et flott innlegg om sitt arbeid i barnehagene og ga inspirasjon til andre styrere.

Personvern