Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Om oss

Aksepter

"Lek og læring".

For barnehageåret 2017/2018 har vi valgt å ha lek og læring som vårt satsingsområde.

Dette jobber vi også aktivt med i utviklingsprosjektet vårt KLAR – der vi har fokus på læring i måltid og i samlingsstund.

K – kvalitet og kompetanse

L – ledelse for læring

A – ansvar

R – relasjon

Gjennom leken lærer barna sosiale spilleregler, de får språktrening, motoriske utfordringer, oppøving av fantasi, samtidig som de får bearbeidet ulike inntrykk fra hverdagen.

Barna gjør seg erfaringer i leken gjennom å utforske og prøve ut ting, samtidig som de får kunnskaper og utvikler selvtillit.

Vi i barnehagen vil at barna får lov å være barn og nyte den lekende perioden av livet, og vi vet at de erfaringene de får gjennom leken vil bidra til at barna får mange gode læringssituasjoner og ny kompetanse de tar med seg videre.

Delmål.

Samling:

• Voksne skaper nysgjerrighet
  • Skape tilhørighet i gruppen

Utelek:

• Engasjerte og aktive voksne

Måltid;

• Legge til rette for den gode samtalen.
  • Oppmuntre til selvstendighet.
Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern