Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Om oss

Aksepter

Barneavdelingen på Haukeland universitetssykehus

Hvert år har barnehagen et solidaritetsprosjekt der vi retter oppmerksomheten på mennesker som ikke har det så bra.

Vi har temaarbeid, og samtaler med barna om hva vi kan gjøre for å hjelpe andre mennesker. Dette året velger vi å rette søkelyset mot barneavdelingen på Haukeland universitetssykehus.

Vi har i forbindelse med FN dagen et arrangement i barnehagen der vi samler inn penger for donasjon til barneavdelingen.

Vi håper at vi igjennom solidaritetsprosjektet kan skape en forståelse for hvordan andre barn har det. Barn som er akutt syke, kronisk syke og som må tilbringe mye av hverdagen sin på sykehuset. Vi skaper nysgjerrighet, toleranse og forståelse for hvordan det er å ha en hverdag som består av opphold på et sykehus.

Ved at barn hjelper barn ønsker vi å fremme;

• Nestekjærlighet
  • Likeverd
  • Respekt for mangfold i samfunnet

Personvern